Sverigeturnén

Succéturnén från i våras, då vi besökte tolv städer runt om i Sverige och träffade över 500 upphandlare under en intensiv och givande förmiddag, får nu en fortsättning. Under en förmiddag får du ta del av de allra hetaste frågorna inom offentlig upphandling. På scenen får du höra framträdanden om aktuella ämnen av några av de allra främsta advokaterna och juristerna, de kunnigaste upphandlingskonsulterna samt experter från SKL Kommentus. Nytt för i år är att vi fokuserar på kommunikationen mellan er som deltar. Alla deltagare kommer under hela förmiddagen att sitta ned i rundabordsgrupper och diskutera tillsammans. Vi bjuder på frukost och fika.

Planerade stopp

Nedan hittar du de orter vi planerar att besöka, klicka dig vidare för att anmäla dig till den ort som passar dig bäst. Alla orter är nu öppna för anmälningar! Program för varje ort uppdateras löpande.

Obs: Turnén är endast för personer på köparsidan inom offentlig sektor, alltså inte för leverantörer.

Användaravtal

Din anmälan är bindande och betalning av deltagaravgiften betalas mot faktura. Fram till 15 dagar före seminariet går det att avboka helt utan kostnad. 14 dagar eller mindre före seminariets startdatum går det att utan kostnad överlåta platsen till annan person. Överlåtelsen eller bytet måste dock meddelas skriftligen till event@uh24.se. senast två dagar före konferensens startdatum och blir giltig efter bekräftelse från Upphandling24.

Du avbokar din plats på kampanj.upphandling24.se/avboka.

Talare

Samarbetspartner

SKL Kommentus

Scandic

e-Avrop

Kontakta oss

Christine Karlsson
Konferensansvarig

08 453 60 54

Sofia Hvenström
Marknadsansvarig

070 141 07 39

Niclas Söderlund
Innehållsansvarig
Mejla Niclas
08 453 60 00

thomas

Tomas Dahl
Affärschef
Mejla Tomas
070 980 17 42