Upphandlingskonferensen

23 till 24 november 2017 – Stockholm

Anmäl dig här

Den mycket uppskattade Upphandlingskonferensen återkommer i år och innehåller som tidigare 15 högaktuella seminarier med 45 fantastiska talare och 15 duktiga moderatorer.

I år har vi dessutom som Key Note Speakers Küllike Jürimäe, domare i EU-domstolen, Helena Rosén Andersson, domare i Högsta förvaltningsdomstolen, Caroline Nicholas, UNICITRAL, Michael Bowsher, King’s Collage, Baudouin Heuninckx, FMV i Belgien och Albert Sanchez Graells, docent Bristol universitet.

Syftet med konferensen är att ge högkvalitativ information om det upphandlingsrättsliga regelverket på ett begripligt sätt! Under två dagar och en kväll diskuterar vi innehållet i upphandlingslagstiftningen, vad reglerna egentligen betyder och vad de innebär för den praktiska tillämpningen av regelverket. Ett urval av aktuella seminarier:

  • ESPD
  • Korruption
  • Nya uteslutningsgrunder
  • Arbetsrättsliga villkor
  • Marknadsdialog
  • Närodlat
  • Internationell offentlig upphandling

Upphandlingskonferensen arrangeras av UrT Konferens tillsammans med Upphandling24.

Se till att boka din plats i dag och få 20 procent rabatt!

På scen

Praktiska detaljer

Var: Stockholm. Lokal meddelas inom kort.
När: 23-24 november 2017, 8.30-17.00.

Under konferensen bjuder vi dig på kaffe och smörgås, för- och eftermiddagsfika och lunch. Den 23 november sker också den stora middagen på kvällen, som ingår i priset.

Du som deltar får tillgång till talarnas presentationer och rapporter samt ett specialnummer av Upphandlingsrättslig tidskrift.

Nätverka och skapa nya kontakter

Upphandlingskonferensen är till för dig som aktivt jobbar med offentlig upphandling som upphandlingsjurist, upphandlingschef eller upphandlare/inköpare.

Platserna är begränsade.

Kontakt

Christine Karlsson
Eventansvarig

08 453 60 54

Sofia Hvenström
Marknadsansvarig

070 141 07 39

Andrea Sundstrand
Innehållsansvarig
Mejla Andrea